Urban Research Institute
Kreu Trajnime dhe Publikime Blog Projektim dhe Menaxhim i Procesit Përgatitor në fushën e Politikave Kulturore në lidhje me Projektin e Programit të Bashkëpunimit Ndërkufitar “Artvision”