Riciklimi dhe standardi i mbetjeve në Lezhë

Objektivi kryesor i projektit është zgjerimi i mbledhjes së ndarë të mbetjeve që kryhet deri më tani në qytetin e Lezhës.

Kliko për më shumë informacion

Related Posts