Programi i Transparencës për Bashkinë e Tiranës

Programi përfshin 2 komponente: Komponenit 1 Anketen për shërbimet në qytetin e Tiranës dhe ngritjen e një Qendre Informacioni në Bashkinë e Tiranës. Komponenti 2 Ngritja e kapaciteteve në Bashkinë e Tiranës

Kliko për më shumë informacion

Related Posts