Urban Research Institute
Kreu Blog Urban Research Institute Projektim dhe Menaxhim i Procesit Përgatitor në fushën e Politikave Kulturore në lidhje me Projektin e Programit të Bashkëpunimit Ndërkufitar “Artvision”